Aktualności

Staż naukowy dr hab. Iwony Mystkowskiej

29.04.2024 Dietetyka

Autor: Dorota Myć

18 kwietnia 2024 r. odbyła się Międzynarodowa konferencja naukowo-praktycznej "Zrównoważony Rozwój Środowiska: Innowacyjne Technologie", którego organizatorem była Państwowa Szkoła Wyższa w Kłajpedzie.

Na konferencji podczas stażu naukowego dr hab. Iwona Mystkowska, prof. uczelni przedstawiła wyniki badań będących wynikiem owocnej współpracy między Akademią Bialska a uczelnią w Kłajpedzie "Comparative analysis of selected mineral components of gluten and gluten-free flours in Poland and Lithuania"

Galeria zdjęć

flagi.png

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 "Uczelnia dostępna dla wszystkich, numer POWR 03.0500-00-A050/20

O projekcie

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce oraz o naszej polityce prywatności.  Czytaj więcej