Autor: Dorota Myć
W dniach 04-06.06.2024 roku dr hab. Iwona Mystkowska reprezentowała Zakład Dietetyki na Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Innowacyjne ogrodnictwo źródłem produktów wysokiej jakości” w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Dr hab. Iwona Mystkowska wygłosiła referat pod tytułem „Wpływ biostymulatorów na wybrane składniki odżywcze bulw topinamburu (Helianthus tuberosus L.). Konferencja była okazją do wymiany wiedzy i doświadczeń oraz omówienia najnowszych trendów i innowacji w produkcji roślinnej.
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 "Uczelnia dostępna dla wszystkich, numer POWR 03.0500-00-A050/20
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce oraz o naszej polityce prywatności.
Czytaj więcej