Aktualności

Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Innowacyjne ogrodnictwo źródłem produktów wysokiej jakości”

11.06.2024 Dietetyka

Autor: Dorota Myć

W dniach 04-06.06.2024 roku dr hab. Iwona Mystkowska reprezentowała Zakład Dietetyki na Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Innowacyjne ogrodnictwo źródłem produktów wysokiej jakości” w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Dr hab. Iwona Mystkowska wygłosiła referat pod tytułem „Wpływ biostymulatorów na wybrane składniki odżywcze bulw topinamburu (Helianthus tuberosus L.). Konferencja była okazją do wymiany wiedzy i doświadczeń oraz omówienia najnowszych trendów i innowacji w produkcji roślinnej.

 

Galeria zdjęć

flagi.png

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 "Uczelnia dostępna dla wszystkich, numer POWR 03.0500-00-A050/20

O projekcie

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce oraz o naszej polityce prywatności. 
Czytaj więcej