Autor: Dorota Myć
W dniach 14-15.11.2024 roku dr hab. Iwona Mystkowska wygłosiła referat pod tytułem "Świadomość konsumentów na temat mąk bezglutenowych w kontekście ich rzeczywistej wartości odżywczej" na X Jubileuszowej Konferencji Naukowej "Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego" w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Konferencja była okazją do wymiany wiedzy i doświadczeń oraz omówienia najnowszych trendów w dietetyce.
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 "Uczelnia dostępna dla wszystkich, numer POWR 03.0500-00-A050/20
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce oraz o naszej polityce prywatności.
Czytaj więcej